Usahawan

Kecapi kejayaan hidup dengan menguasai keyakinan diri dan pintu kekayaan dalam masa beberapa hari...

“Pendedahan Terbaru: Rahsia Untuk Mengubah Taraf Hidup Dan Masa Depan, Memperolehi Apa Yang Diingini Dalam Hidup Dengan Keyakinan Diri Yang Tinggi...100% Yakin 100% Berjaya”

Rahsia yang selama ini disimpan oleh pakar-pakar motivasi akan dibongkar satu persatu kepada anda...


ebook
Daripada: Dato' Seri Dr.Edward
Tarikh:

Kepada rakan-rakan yang inginkan kejayaan,

Kita semua tahu bahawa kita tidak dilahirkan dengan memiliki personaliti dan perwatakan yang menarik. Tambahan pula, tidak semua memiliki karisma dan keyakinan diri yang tinggi. Dalam beberapa peringkat hidup, kita akan meragui kebolehan kita apabila bertembung dengan situasi dan keadaan yang mencabar. Ia sebenarnya memberi kesan kepada hidup kita. Adakah anda membiarkan perasaan ragu-ragu dan kurang keyakinan itu mengawal hidup anda? Berikut adalah beberapa fakta tentang manusia hari ini secara umum.


“Kebanyakan Orang Mengelak Untuk Membuat
Keputusan Penting Dalam Hidup Kerana Mereka Takut
Kepada Perubahan”


Mereka takut untuk bergerak dari zon selesa mereka, tidak mempunyai matlamat dan keinginan untuk mara dalam hidup. Pemikiran beginilah yang telah bercambahnya rasa bersenang lenang dan malas. Mereka tidak mahu berusaha dan mencabar diri sendiri untuk lebih berjaya. Mereka sentiasa memberi berbagai alasan kepada diri sendiri untuk tidak bergerak maju. Akhirnya mereka tidak berupaya berubah dari belenggu kemiskinan dan gagal mengikut arus globalisasi.

Kenapa hanya segelintir individu sahaja yang berjaya?

Contoh-contoh anak Malaysia yang berjaya di arena perniagaan global seperti Tan Sri Tony Fernandez, Tan Sri Syed Mokhtar, Tan Sri Robert Kuok dan lain-lain. Cerita kejayaan mereka disiarkan di merata-rata. Mereka boleh, kenapa anda tak boleh?Ini juga adalah mengapa hanya 90% dari populasi dunia hari ini hanya hidup ala kadar sahaja dan tidak mengubah cara pemikiran mereka untuk Berjaya dalam kehidupan mereka. Semuanya kerana mereka takut dan hilang apa yang sedia ada. Mereka sentiasa memberi alasan untuk berada ‘di dalam tempurung kelapa’ daripada mengejar impian mereka. Mereka tiada mentaliti untuk mengambil risiko demi masa depan yang lebih bermakna. Semuanya kerana mereka tidak yakin dan bersikap terlalu pesimistik untuk mengubah nasib diri sendiri. Adakah anda seperti mereka?


“Jika Ya, Biarkan Kami Berkongsi Dengan Anda
Bagaimana Untuk Mengubah Semua Itu Dalam
Beberapa Minit”

Nama saya Dato' Seri Dr.Edward. Saya tidak dilahirkan dalam keluarga yang berada. Saya pun sama seperti anda juga, bekerja siang dan malam mencari rezeki, berasa tidak cukup dengan apa yang saya dapat tetapi tidak pernah terdetik dalam hati untuk mengubah kehidupan saya.

Saya merupakan seorang jurujual. Kerja saya hanya menjual,menjual dan menjual. Kalau tiada jualan, tiadalah komisen saya untuk bulan itu. Memang perit sebab saya memang tidak pandai menjual dan mempengaruhi orang.

Puas saya belajar dan meniru gaya penjual yang berjaya.

“Ada Sesuatu Yang Menghalang Saya Untuk Mencapai Kejayaan”

Puas saya fikirkan apa yang terjadi pada saya. Saya sudah belajar teknik jualan paling mantap, terus bersemangat dan bermotivasi untuk mencapai sasaran jualan saya. Adakah ini takdir Tuhan; “sampai bila saya perlu begini, bila Tuhan akan kurniakan rezeki kepada saya?”

Saya pergi ke seminar, kursus motivasi, baca buku dan belajar dari pengalaman perit saya untuk mengetahui sebabnya.

Akhirnya, saya telah menemui jawapannya. Dengan jawapan itulah, saya mengorak langkah dalam pekerjaan saya, sehinggalah saya berjaya:

 • Menjadi pengarah syarikat jualan langsung terkemuka.
 • Memiliki syarikat barangan dan buku-buku dalam bidang pendidikan.
 • Menyambung pelajaran sehingga memperolehi ijazah Doktor Falsafah.
 • Melatih jurujual-jurujual dalam syarikat jualan langsung.
 • Perunding kepada syarikat yang menghadapi masalah jualan terutama syarikat jualan langsung di Malaysia dan negara lain.
 • Menulis buku berkenaan dengan motivasi, jualan dan perniagaan.

Itu adalah serba sedikit daripada pencapaian saya hari ini.

Apa yang saya ingin katakan di sini adalah:

“Anda Boleh Menjadi Orang Yang Paling Berjaya Di Dalam Dunia, Tetapi Jika Anda Tidak Yakin Dengan Diri Sendiri dan Keupayaan Anda, Anda Tidak Akan Pergi Ke-Mana-Mana ”

Tiada lagi yang akan terjerumus ke gaung kemurungan yang sangat dalam kerana tiada motivasi untuk berjaya – terapkan keyakinan terhadap diri sendiri untuk berubah; menjadi JUTAWAN.

Tiada lagi yang akan berasa sudah terlambat untuk mencapai potensi diri yang sebenar kerana tiada keyakinan untuk mengambil risiko dan mengubah nasib sendiri – anda sendiri yang menentukan hala tuju hidup anda.

“RAHSIA PINTU JUTAWAN”

Saya ingin kongsikan pengalaman saya supaya dapat melahirkan lebih banyak anak Malaysia yang berjaya. Saya ingin mengubah cara pemikiran dan mempertingkat keyakinan diri rakyat Malaysia. Saya berjaya mengubah hidup saya daripada biasa-biasa sahaja kepada LUAR BIASA dengan pemikiran. Sekarang, inilah masa anda!

Ini kerana saya berjaya menghasilkan sistem Kaedah Kejayaan Hidup mengenai Kemahiran Perniagaan yang akan mengubah hidup anda daripada biasa-biasa sahaja kepada LUAR BIASA.

Sistem Kaedah Kejayaan Hidup ini direka khas dalam untuk pembacaan ringan dan kefahaman terperinci. Soalan-soalan system ini dibentuk supaya anda mula membuat perbandingan cara pemikiran anda sekarang dan apa yang anda perlu dilakukan untuk mara ke hadapan. Sistem ini juga direka khas supaya setiap jawapan adalah berbentuk praktikal untuk pemahaman kehidupan sebenar. Bukan hanya baca dan lupa.

Anda cuma perlu baca beberapa muka dan jawapan setiap hari serta amalkan cara-cara tersebut dalam kehidupan anda setiap hari.

Sistem Kaedah Kejayaan Hidup akan menerangkan secara terperinci bagaimana anda boleh membentuk kejayaan diri yang tinggi sehingga menjadi jutawan hanya dengan menggunakan beberapa teknik yang mudah dan ringkas yang tidak diajar oleh pakar-pakar motivasi dan konsultan di luar sana.

“Amaran…”

Teknik yang digunakan di dalam e-buku ini adalah sangat mujarab sehingga ia boleh dikategorikan sebagai harta yang bernilai jutaan ringgit.

Kenapa?

Kerana teknik yang anda akan pelajari boleh menjadikan anda seorang yang mempunyai keyakinan diri yang ampuh umpama tembok konkrit yang tidak akan runtuh dan hancur walau sekuat mana badai melanda.

Kerana teknik ini boleh membuatkan anda mencapai apa yang anda hajatkan walaupun anda belum tamat membaca buku ini. Nampak macam tipu kan?

Ya, saya tahu anda akan berfikir seperti itu tetapi ianya bukan seperti mana yang anda sangkakan.

Ini kerana…

“Orang-Orang Di Sekeliling Anda Akan Mula Heboh Dengan Kejayaan Anda dan Kagum Dengan Keyakinan Diri dan Kejayaan Anda”

Kenapa saya kata sebegitu?

Sebab apa yang dapat daripada e-buku ini memang akan membuatkan orang lain perasan dengan personaliti baru anda. Ia sememangnya benar.Buktinya ialah saya sendiri.

Mungkin kisah saya tidak sama dengan cerita hidup anda tetapi jika anda mahu keluar dari kepompong kesusahan dan tidak mahu lagi melihat orang lain sahaja yang mengecap kejayaan hidup, maka panduan dalam e-buku inilah yang anda perlu amalkan.

“RAHSIA PINTU JUTAWAN”

Anda akan ketahui:

 • Kaedah pantas untuk mengatasi segala halangan yang mempengaruhi keyakinan anda.
 • 3 perkara yang anda perlu tahu sebelum anda boleh membina keyakinan diri. (penting)
 • Rahsia personaliti-personaliti dan taikun-taikun perniagaan mencapai keyakinan diri dengan cepat dan mudah.
 • Bagaimana menguasai seni bercakap dengan penuh yakin dalam masa 5 minit sahaja...
 • ...dan banyak lagi.

Sebagai kesimpulannya, anda akan didedahkan:

Rahsia yang disimpan rapi untuk mencapai keyakinan diri dan gaya kepimpinan yang sebenarnya.

Ia sebenarnya adalah kunci kepada kejayaan individu-individu yang berjaya di dunia ini.

Sekarang ia akan berpindah ke tangan anda…

Memperkenalkan...

Sistem “PINTU JUTAWAN”

Teknik Yang Telah Terbukti Untuk Membentuk Keyakinan Diri dan Mencapai Apa yang Diinginkan Dalam Hidup

Baca dan amalkan kandungan di dalam e-buku ini dan anda pasti dapat mengubah hidup anda. Kami pasti anda akan teruja dengan intipati yang terdapat di dalamnya.

Sistem PINTU JUTAWAN ini direka untuk meningkatkan kembali keyakinan diri anda supaya anda dapat mengecapi kejayaan dalam hidup.

Sistem PINTU JUTAWAN ini mengandungi:

#1 : Manual “PROFESSIONAL SELLING SKILLS ! 1”
#2 : “PROFESSIONAL SELLING SKILLS ! 2”
#3 : “KUASA YAKIN DIRI”
#4 : “THE POWER TO BELEIVE”
#5 : “MARKETING”
#6 : “BUSINESS SPEAKING”
#7 : “WRITING"
#8 : “Selling Secrets during Tough Times”

Sistem Pintu Jutawan ini mengandungi rahsia untuk mengembalikan keyakinan & kemahiran diri yang belum pernah didedahkan selama ini. Di dalamnya terkandung teknik-teknik sulit yang digunakan oleh pakar-pakar motivasi dan individu-individu berjaya.

Anda akan mempelajari:

 • Rahsia #1 yang digunakan oleh pengamal program motivasi untuk menanamkan keyakinan dalam diri.
 • Bagaimana anda boleh menilai tahap keyakinan anda dalam masa 3 minit dan melakukan perubahan penting dalam diri untuk meningkatkan keyakinan?
 • 5 teknik pantas untuk membina keyakinan dengan cara malas. (memang berkesan)
 • Panduan motivasi yang jarang didengar untuk digunakan sebagai senarai semak diri.
 • Bagaimana untuk menyingkirkan rasa tidak yakin dalam diri apabila menghadapi kesukaran dan kepayahan yang dialami?
 • Bagaimana untuk membuatkan orang lain hormat kepada anda?
 • Formula ‘magik’ untuk membuang perasaan takut yang tidak bertempat dan membina gaya kepimpinan.
 • Bagaimana anda boleh menyuntik semangat dan keyakinan untuk membuatkan orang lain tertarik dan suka kepada anda tanpa perlu ilmu guna-guna (karisma)?

Dan banyak lagi...

Bayangkan yang anda mendapat rahsia-rahsia ini yang mengubah kehidupan anda kepada apa yang anda mahukan.

Bayangkan perubahan yang berlaku dalam hidup anda jika anda bertambah yakin dan tidak lagi malu dengan menundukkan muka lagi...

Kami telah menyediakan anda ‘platform’ dengan formula yang mudah dan berkesan untuk memperolehi keyakinan diri yang optimum.

Tapi, nanti dulu…

Kami nak berikan sesuatu kepada anda!

Untuk memastikan anda pasti berjaya, kami sediakan Dua Tawaran Bonus Terhad:

Tawaran Bonus Terhad #1 Kursus Keusahawanan 3 bulan “Kursus E-Pembelajaran Online HARGA RM 1499! Tawaran Bonus Terhad #2 Terdapat 7 E-buku Percuma
 • PINTU JUTAWAN
 • Raja Di Bidang Jualan
 • Memprospek dan Teknik Menjual
 • Resepi Perniagaan
 • Teknik Ekspo Dan Jualan Parti
 • Kepimpinan Luar Biasa
 • Rintangan Dan Duplikasi
Bonus Edisi Terhad Sistem PINTU JUTAWAN (Kami berhak untuk menarik balik bonus-bonus ini pada bila-bila masa!)
Ini adalah tawaran bonus terhad kepada anda.

Sistem PINTU JUTAWAN

Jadi, anda sudah tahu apa yang anda dapat daripada Sistem PINTU JUTAWAN ini. Baiklah, saya beritahu berapa yang anda perlu laburkan untuk Sistem PINTU JUTAWAN Kali terakhir kami pergi ke seminar-seminar motivasi, mereka akan mengenakan caj paling kurang serendah RM 300 setiap kursus. Paling tinggi boleh mencecah RM 700 setiap kursus. Kalau anda mengupah jurulatih peribadi, anda terpaksa mengeluarkan wang lebih kurang RM 3000 setiap kursus untuk mendapatkan perkhidmatan mereka.

Kalau difikir kembali, kami fikir mahu meletakkan harga sebanyak RM150 setiap kursus disebabkan kualiti dan keberkesanan yang anda akan perolehi. Bayangkan dengan manual Sistem PINTU JUTAWAN beserta dengan Business Writing yang sangat bermanfaat untuk motivasi dan pembangunan diri anda, anda mungkin terpaksa membayar mahal untuk mendapatkan kesemuanya.

Tapi, disebabkan kami ingin membantu anda supaya anda dapat mengembalikan keyakinan & kemahiran diri serta memperolehi apa yang anda inginkan dalam hidup anda, saya berikan Sistem PINTU JUTAWAN ini pada harga kepada RM1000 sahaja untuk akses selama 3 bulan. (Hanya DiProgram CSR eSHSB)

“Nanti dulu…Ada Lagi!

Kami faham bahawa anda skeptikal dengan pembelian secara online ini. Kami ingin anda tahu bahawa ramai yang telah memperolehi apa yang mereka mahukan daripada Sistem PINTU JUTAWAN ini, cuma kami belum tahu daripada anda lagi.

Kami tidak berasa rugi apa-apa. Cuma kami mahukan yang terbaik untuk anda. Oleh itu, untuk menyenangkan kerja anda…

“Kami Hapuskan Risiko Anda, Cuba Sistem PINTU JUTAWAN dan Jaminan Pemulangan Wang Anda 100%...Tanpa Soal!”

Antara sebab kenapa tiada risiko tertakluk kepada anda adalah kerana jika anda tidak berpuas hati dengan Sistem PINTU JUTAWAN ini, anda berhak mendapat jaminan pemulangan wang dalam masa 30 hari. Kami akan memastikan anda mendapat semula wang anda malah anda boleh menyimpan bonus-bonus yang kami beri.

Kami serius untuk membantu anda.

Cuba TANPA RISIKO Dalam 30 hari!

Cuba Sistem PINTU JUTAWAN hari ini dengan jaminan pulangan 100% wang anda dikembalikan yang memberi anda masa 30 hari untuk mencubanya.

Ya, 30 hari PENUH!

jika anda dapati tidak berpuas hati dengan produk setelah menggunakannya, beritahu kami dalam masa 30 hari dari tarikh pembelian dan kami akan pulangkan semula wang anda. Kenapa saya begitu berani nak berikan anda jaminan ini? Kerana kami tahu anda pasti berpuas hati dengan Sistem PINTU JUTAWAN. Kami tidak akan mengembalikan wang setelah tempoh 30 hari pemulangan wang berakhir. Pemulangan wang hanya terhad untuk seorang pelanggan satu produk sahaja.

“Apa Langkah Seterusnya?”

Anda perlu bertindak.

Hanya itulah yang membezakan seorang yang berjaya dengan seorang yang gagal.

Tindakan adalah kunci utama kepada kejayaan yang diraih oleh mereka yang membuat perubahan kepada dunia.

Tetapi kejayaan yang sebenarnya adalah mereka yang melakukan sesuatu, bukan hanya menunggu masa dan peluang bagai bulan jatuh ke riba.

Adakah anda mahu mengambil peluang untuk mengubah kehidupan anda ini dan menerima Sistem PINTU JUTAWAN beserta dengan Business Writing mantap pada hanya RM1000?
(Hanya DiProgram CSR eSHSB)

Pilihan ini amat mudah ditelah bagi sesiapa sahaja, bagaimana dengan anda?

YA, Berikan Kepada Saya Sekarang!

Saya Mahu Mengubah Hidup Saya Sekarang

 • • Saya faham bahawa saya akan membayar akses Sistem PINTU JUTAWAN, pada hanya RM 1499, RM 1299,
 • Hanya RM1000 Sahaja

Hanya DiProgram CSR eSHSB

Untuk anda yang inginkan keyakinan diri yang baru,

ebook

Dato' Seri Dr.Edward

Penulis Sistem PINTU JUTAWAN


P.S Jangan salahkan saya jika kali kedua anda melihat laman web ini , harganya telah kembali kepada RM 1499. Saya berhak untuk menaikkan harga selepas tempoh promosi tamat.

P.S.S Fikirkan kembali. Dengan harga RM 1000, anda akan memperolehi keyakinan diri yang selama ini anda inginkan. Anda juga mampu mencapai apa-apa matlamat yang anda impikan. Dapatkannya sekarang

Hanya DiProgram CSR eSHSB


P.S.S.S Anda masih was-was dan tak yakin nak dapatkan Sistem PINTU JUTAWAN? Terpulang kepada anda.. Anda perlu ingat jika anda dapatkan sekarang, anda berpeluang mendapat jaminan pulangan 100% wang anda dalam 30 hari. Jaminan ini hanya untuk masa tertentu. Saya mungkin akan menarik semula jaminan ini pada bila-bila masa TANPA notis.Ok, Saya Faham – Biar Saya Muat turun Sistem PINTU JUTAWAN Sekarang!ebook
ebook