Perisian Kursus

Kursus Keusahawanan 3 bulan “Kursus E-Pembelajaran Online “

#Professional Selling Skills! 1

"Kursus Jualan yang paling mantap di planet kita?" Satu dakwaan yang sungguh berani, tetapi idea-idea, konsep, dan teknik jualan dalam Professional Selling Skills! 1&2 bukan kaedah jualan 1970 lama yang terdapat dalam buku-buku jualan, kursus-kursus dan program. Ia agak baru dan canggih.

Jika anda ingin belajar teknik jualan yang mantap supaya anda akan membuat jualan maksimum dalam masa yang singkat, anda berada di tempat yang tepat!

Semua orang akan berada dalam satu situasi "jualan". Anda perlu menjual atau anda dijual setiap hari. Mungkin anda adalah seorang jurujual dan perlu menjual untuk menyara hidup; menjual kereta, perkakas rumah dan sebagainya Terdapat juga contoh lain, di mana anda boleh didapati menjual sesuatu lebih peribadi, seperti restoran yang anda dan pasangan anda pergi atau jenis hiburan untuk keluarga di hujung minggu ini. Saya pasti anda boleh fikirkan banyak kes di mana anda memenangi satu rundingan. Cara penutupan boleh jadi satu perkara yang rumit dan mengecewakan. Saya juga pernah berada didalam keadaan yang sama, berhempas pulas untuk mendapatkan satu persetujuan dari prospek saya. Jadi saya belajar dan berlatih bersungguh-sungguh sehingga saya menjadi pakar penutupan.

Teknik penutupan bukanlah satu perkara yang sukar jika anda memiliki satu gudang senjata yang mantap. Ini yang ingin saya kongsikan dengan anda, satu gudang senjata penutupan yang senang dan efektif.

Tahukah anda, 20% daripada jurujual dalam satu-satu syarikat menyumbang 80% pendapatan syarikat dan 80% daripada jurujual lain menyumbang hanya 20% daripada pendapatan syarikat. Kursus ini akan membantu anda menjadi 20% teratas dan anda akan bangga dengan kejayaan anda.

Kursus Penutupan ini senang dipelajari dan efektif.

 • Dalam kursus ini anda akan belajar :
 • Bagaimana meningkatkan keyakinan anda
 • Bagaimana mendapat lebih jualan
 • Belajar bagaimana untuk mengawal situasi jualan
 • Bagaimana untuk menguji kesediaan prospek untuk membeli
 • Bagaimana untuk bertanya soalan
 • Bagaimana untuk mendapatkan prospek untuk mengatakan Ya sedikit demi sedikit dan membawa mereka ke Ya besar
 • Belajar apa soalan obligating; bagaimana dan bila untuk menggunakannya
 • Bagaimana untuk menyelamatkan satu jualan hilang
 • Bagaimana untuk membuat prospek anda mahu tawaran anda seperti bayi mahu gula-gula
 • Bagaimana untuk menghasilkan pelanggan seumur hidup
 • Cepat dan mudah meningkat kepada barisan atasan pasukan jualan anda

Sama ada anda seorang jurujual novis atau seorang jurujual profesional, jika anda sedang mencari kursus ringkas untuk membantu meningkatkan teknik jualan anda, anda pasti akan menghargai permata ini. Kesmuanya di Professional Selling Skills!1 e-Pembelajaran.

# Professionals Selling Skills 2

Ini pasti bukan satu kursus sampingan tiruan yang menyamar sebagai kursus latihan jualan mantap yang sebenarnya cuma sebuah artikel mengenai topik Penutupan.
Sebenarnya, ia adalah Kursus komprehensif, langkah-demi-langkah mengenai teknik Penutupan Jualan untuk membantu anda meningkatkan Jualan anda. Pengurus Jualan dan lain-lain dalam Jurusan jualan telah mendapati kursus ini mujarab dan menjadinya sebagai kursus latihan jualan untuk melatih jurujual jual di tempat sendiri. Kursus ini amat berkesan untuk membina pasukan jualan yang mantap sendiri.

Nikmati pendapatan lumayann sebagai Guru Penutup!

Berapa banyak jualan anda akan meningkatkan setelah anda belajar kursus ini? Jelas sekali, peningkatan jualan akan amat berbeza dan ia bergantung kepada individu, tetapi ramai pelanggan kami telah menikmati peningkatan jualan sebanyak 25% kepada 50%. Yang lain, ada yang menikmati dua kali dan juga tiga kali jualan dan pendapatan mereka.

Dunia hari ini yang penuh dengan genbar-gembur lebihan dan janji kosong, ini adalah biasa jika kita ragu dan mempersoal apa yang dikatakan diatas. Tetapi jika anda hanya dapat meningkatkan jualan anda dengan "hanya" 10%, anda akan dapat menikmati wang tambahan yang banyak pada hujung tahun.

Jika anda konsisten; dapat menukar keputusan pembeli yang ingin melengahkan pembelian mereka hari ini kepada pembeli yang membeli hari ini juga, anda akan menikmati pendapatan MASTER CLOSER sekarang juga. Jika anda mahu ALIRAN WANG TUNAI yang lumayan, maka bersiap sedia sekarang juga kerana lebih banyak penutupan jualan akan manghasilkan lebih banyak aliran wang tunai!

# Pendidikan Keusahawanan

Kami dalam perniagaan Idea: memberi Inspirasi, menggilap dan menukarkan mereka ke dunia Keusahawanan.
Ia adalah satu program yang unik yang menawarkan peluang pembelajaran di mana pelajar digalak untuk membangunkan penyelesaian inovatif untuk cabaran dunia sebenar dan menukarkan idea-idea besar kepada kejayaan yang lebih besar.

Kursus Keusahawanan :
Program Kepimpinan Keusahawanan menawarkan kursus :

 1. Pemasaran Keushawanan
  • Teknik Ekspo
  • Pemasaran/Marketing
 2. Perucapan Awam
 3. Kepimpinan Keusahawanan
  • Program Motivasi
  • Penulisan perniagaan
  • Keyakinan diri
  • Power to believe

Dalam zaman globalisasi ini, arus perniagaan yang berubah-ubah di seluruh dunia telah menyebabkan program kami dipelajari dengan cara e-Pembelajaran.

Pemasaran Keusahawanan

Kursus ini memberi tumpuan kepada kaedah pemasaran institusi dan pemasaran produk yang digunakan oleh start-up dan syarikat-syarikat saiz sederhana. Selepas mempelajari prinsip-prinsip asas pemasaran, kursus ini akan mengajar aktiviti pemasaran keusahawanan perniagaan harian, positioning dan jenis-jenis strategi. Pelajar akan belajar cara-cara menganalisis, merumus, dan melaksanakan strategi pemasaran. Mereka juga akan meneroka konsep memahami tingkah laku pelanggan dan mewujudkan strategi pemasaran keusahawanan, dan mempelajari asas-asas penyelidikan pasaran, harga dan mengumpul & mendapat pelanggan serta cara-cara menjual kepada pelanggan.

Pengucapan Awam

Kursus pengenalan meneroka asas-asas komunikasi yang jelas, yakin dan berkesan dalam teknik jualan satu per satu dan secara berkumpulan. Membangunan kemahiran mengurus keadaan tegang, tabiat pernafasan yang baik, membaca bahasa badan dan kemahiran berinteraktif dengan penonton melalui siri latihan praktikal. Khusus vokal juga memberi tumpuan kepada nada, pelbagai ketinggian suara, kekuatan suara, kecepatan pertuturan dan artikulasi(bentuk ungkapan yang efektif).

Kepimpinan Keusahawanan

Kursus ini direkabentuk untuk membantu pelajar membangunkan pengetahuan, keyakinan, kemahiran, dan imej diri yang diperlukan untuk meneruskan pengendalian keusahawanan dalam dunia perniagaan, kerajaan dan perkhidmatan awam. Ia menyediakan asas-asas kepimpinan serta sumber inspirasi & tenaga merealisasikan visi anda dan menjadikannya satu realiti.